Besedila, njihovo oblikovanje in drugi grafični prikazi v sklopu spletne trgovine so last podjetja Wayteq Adria d.o.o.. Vsebine spletne strani je dovoljeno uporabljati zgolj za zasebne namene in se ne smejo prepisovati, razmnoževati oziroma kako drugače razširjati. Zbiranje podatkov s te spletne trgovine za potrebe reproduciranja, javnega objavljanja, prodajanja ali kakršnegakoli posredovanja v katerikoli obliki, je brez pisnega soglasja podjetja Wayteq Adria d.o.o. prepovedano. Trudili se bomo objavljati točne in najnovejše podatke, vendar za točnost podatkov ne prevzemamo odgovornosti. Vsi uporabniki uporabljajo vso objavljeno vsebino na lastno odgovornost! 

 

Podatki, ki jih zbiramo z namenom nemotenega poslovanja

  1. Ime, priimek in naslov za dostavo.
  2. Telefonska številka za morebitno preverjanje podatkov naročila.
  3. Elektronski naslov za obveščanje o poteku nakupa in novostih na spletni strani.

 

Varstvo osebnih podatkov

  1. Izdane račune se arhivira na sedežu podjetja Wayteq Adria d.o.o., Trzin. Dostop do njih lahko zahtevate po elektronski pošti ali na naslovu podjetja.
  2. Podjetje WayteQ Adria d.o.o., Trzin se zavezuje, da bodo zbrani osebni podatki uporabljani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in ne bodo posredovani tretjim osebam.
  3. V spletni trgovini obstajajo povezave na druge spletne strani, katere niso v lasti podjetja WayteQ Adria d.o.o., Trzin  in za katere le-ta ne more zagotoviti varnosti osebnih podatkov.
  4. Naša spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

 

Izdelek je dodan na seznam želja
Product added to compare.

piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. S uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.